Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Страхуємо машини до 20 років

Talisman Страхування, перша в Україні компанія 100% прямого онлайн-страхування, почала продажу страхових полісів КАСКО для авто з терміном експлуатації до 20 років. Пропозиція такого унікального рішення по страхуванню «дорослих» авто стало можливим завдяки розробленим механізмам в ризиковій політиці компанії.

29 квітня 2015 Категорія: Новини компанії

Talisman Страхування, перша в Україні компанія 100% прямого онлайн-страхування, почала продажі страхових полісів КАСКО для авто з терміном експлуатації до 20 років. Пропозиція такого унікального рішення по страхуванню «дорослих»авто стала можливою завдяки розробленим механізмам у ризиковій політиці компанії.

«До нас приходить усе більше й більше клієнтів, власників автомобілів від 7 до 20 років, і їх кількість зростає – навіть досвідчені водії на «дорослих» авто потребують захисту на дорозі. Середній вік автомобіля в Україні в 2015 році оцінюється у 20 років, а загальний обсяг автопарку віком до 20 років налічує приблизно 4 млн автомобілів.  З урахуванням того, що продажі нових авто різко впали, середній термін експлуатації автомобілів буде зростати. Крім того, цей сегмент поповнюється автомобілями, купленими в період з 2006 по 2008 рік, вік яких зараз становить 7-9 років», – коментує Керуючий директор Talisman Страхування Марина Дутлова.

Головна причина, по якій страхування цього сегменту може бути ризикованим, полягає в тому, що ринкова вартість автомобіля з часом зменшується, а вартість ремонту збільшується, що призводить до високої збитковості таких автомобілів для страхових компаній. Тим не менш, це справедливо лише у випадку, якщо в компанії немає ефективних механік роботи з обслуговування таких авто.

Основним продуктом КАСКО, розрахованим на «дорослі» авто віком до 20 років, стане пакет КАСКО # Мінімалочка, орієнтований на досвідченого водія, який хоче бути захищеним від несподіванок на дорозі, – за 1499 грн на рік страхувальник отримає фіксоване покриття багаторазового використання на суму в 25 000 грн, а за 1999 грн на рік – покриття у 50 000 грн.

Така низька ціна на КАСКО можлива завдяки кільком чинникам:

1. Досвідчені водії «дорослих» автомобілів набагато рідше потрапляють у ДТП і у них практично немає «випадкових» пошкоджень через неуважність.

2. Страховка повинна покривати лише ДТП з іншими учасниками, оскільки не всі учасники дорожнього руху є настільки ж досвідченими, а виплати по ОСАГО можуть бути недостатніми і не своєчасними.

3. Бізнес-модель 100% прямого онлайн-страхування – без брокерів, агентів, регіональних відділень і офісів. Ця модель роботи дає компанії можливість уникати фіксованих витрат, які зазвичай здорожують вартість продукту на 30-50%

«Якщо вартість покриття по КАСКО # Мінімалочка за 1499 грн на рік, перерахувати на вартість у день – ми отримаємо ціну в 4 грн. 10 коп. Це означає, що страховка КАСКО в день обійдеться дешевше ніж, наприклад, чашка кави! І це руйнує міф про те, що КАСКО – це дорого. – додає Керуючий директор Talisman Страхування Марина Дутлова.

Страхова компанія «Талісман Страхування» пропонує в режимі онлайн страхувати житло – найбільшу матеріальну цінність будь-якої людини.

12 жовтня 2015 Категорія: Новини компанії

#побачивклікнувзастрахував

За результатами першого року роботи на ринку України під брендом «Талісман Страхування» компанія підводить підсумки року для свого акціонера EMF New Europe Insurance Fund.

Спільними завданнями двох страхових активів фонду: СК «Талісман Страхування» та Unico Sigorta AS був розвиток принципів та впровадження інструментів електронної комерції в страхування та автоматизація (інжиніринг) усіх можливих бізнес-процесів. Зокрема Unico Sigorta AS домоглася значного зростання частки онлайн продажів та продажів в партнерських мережах в загальному портфелі. Частка онлайн продажів виросла до 3%, доля роздрібних продажів була знижена до 56%, а решту премій склали партнерські проекти та банківський канал.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman