Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Talisman отримав "Фінансовий Оскар" від газети "Бізнес" у номінації "Угода року 2014"

Talisman (СК «Рітейл-Страхування»), перша в Україні компанія 100% прямого онлайн-страхування, стала переможцем 17-го щорічного фінансового рейтингу газети «Бізнес» в номінації «Угода року». Компанія була визнана кращою в залученні інвестицій в 2014 році.

20 травня 2015 Категорія: Новини компанії

У червні 2014 року Фонд EMF New Europe Insurance Fund, спонсорований британською компанією прямих інвестицій EMF Capital Partners, прийняв рішення про придбання контрольного пакету акцій компанії СК «Рітейл-Страхування» (TalismanTM) в рамках багаторівневої інвестиційної програми. Загальна сума угоди становить 7 млн. дол. США.

«Отримання почесної нагороди – це для нас ще одне підтвердження значущості приходу стратегічного інвестора у Talisman в контексті всього фінансового ринку. Угода стала, по суті, єдиною по залученню іноземного капіталу в українську компанію у 2014 році. Інвестор із багатим досвідом роботи на фінансовому та суміжних ринках – це велика удача для нас, сьогодні він допомагає нам активно розвивати бізнес у межах інноваційної для України моделі 100% прямого онлайн-страхування»,прокомментировала Марина Дутлова, Управляющий директор TalismanTM (СК «Рітейл-Страхування»).

Щороку газета «Бізнес» оголошує найкращих представників банківського та страхового ринків України. Переможців рейтингу визначає журі, що складається з експертів фінансового та страхового ринків, журналістів провідних українських ЗМІ, представників банківського, страхового та фондового співтовариства, регулюючих органів. Номінація «Угода року» присуджується за найбільш масштабний проект кредитування, злиття та поглинання або залучення іноземних інвестицій, здійснений торік.

СК "Талісман Страхування" отримала нагороду «Лідер галузі 2015% від міжнародної рейтингової програми Національного бізнес-рейтингу (НРБ), мета якої визначити лідерів економіки серед українських підприємств, оцінивши та зіставивши ефективність їх діяльності.

29 березня 2016 Категорія: Новини компанії

Автострахування - один із найбільш затребуваних видів страхування в Україні. Щороку українські автовласники страхують свій транспорт на кілька мільярдів гривень. КАСКО забезпечує страховий захист автомобілів та інших видів наземного транспорту від максимальної кількості ризиків, яким може бути піддано автомобіль. За КАСКО оплачується ремонт автомобіля, пошкодженого в результаті ДТП, пожежі, стихійних лих, протиправних дій третіх осіб, а також відшкодовується страхова виплата у разі викрадення автомобіля. Найчастіше по КАСКО відшкодовуються збитки, завдані в результаті ДТП, падіння предметів / попадання каміння, протиправних дій третіх осіб.

25 квітня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman