Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Talisman отримав "Фінансовий Оскар" від газети "Бізнес" у номінації "Угода року 2014"

Talisman (СК «Рітейл-Страхування»), перша в Україні компанія 100% прямого онлайн-страхування, стала переможцем 17-го щорічного фінансового рейтингу газети «Бізнес» в номінації «Угода року». Компанія була визнана кращою в залученні інвестицій в 2014 році.

20 травня 2015 Категорія: Новини компанії

У червні 2014 року Фонд EMF New Europe Insurance Fund, спонсорований британською компанією прямих інвестицій EMF Capital Partners, прийняв рішення про придбання контрольного пакету акцій компанії СК «Рітейл-Страхування» (TalismanTM) в рамках багаторівневої інвестиційної програми. Загальна сума угоди становить 7 млн. дол. США.

«Отримання почесної нагороди – це для нас ще одне підтвердження значущості приходу стратегічного інвестора у Talisman в контексті всього фінансового ринку. Угода стала, по суті, єдиною по залученню іноземного капіталу в українську компанію у 2014 році. Інвестор із багатим досвідом роботи на фінансовому та суміжних ринках – це велика удача для нас, сьогодні він допомагає нам активно розвивати бізнес у межах інноваційної для України моделі 100% прямого онлайн-страхування»,прокомментировала Марина Дутлова, Управляющий директор TalismanTM (СК «Рітейл-Страхування»).

Щороку газета «Бізнес» оголошує найкращих представників банківського та страхового ринків України. Переможців рейтингу визначає журі, що складається з експертів фінансового та страхового ринків, журналістів провідних українських ЗМІ, представників банківського, страхового та фондового співтовариства, регулюючих органів. Номінація «Угода року» присуджується за найбільш масштабний проект кредитування, злиття та поглинання або залучення іноземних інвестицій, здійснений торік.

Генеральний директор СК «Талісман Страхування» Марина Дутлова прокоментувала статистику зростання страхового ринку України в інтерв'ю сайту Business.ua.

15 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

#побачивклікнувзастрахував

За результатами першого року роботи на ринку України під брендом «Талісман Страхування» компанія підводить підсумки року для свого акціонера EMF New Europe Insurance Fund.

Спільними завданнями двох страхових активів фонду: СК «Талісман Страхування» та Unico Sigorta AS був розвиток принципів та впровадження інструментів електронної комерції в страхування та автоматизація (інжиніринг) усіх можливих бізнес-процесів. Зокрема Unico Sigorta AS домоглася значного зростання частки онлайн продажів та продажів в партнерських мережах в загальному портфелі. Частка онлайн продажів виросла до 3%, доля роздрібних продажів була знижена до 56%, а решту премій склали партнерські проекти та банківський канал.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman