Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Від чого залежать виплати по КАСКО?

Автострахування - один із найбільш затребуваних видів страхування в Україні. Щороку українські автовласники страхують свій транспорт на кілька мільярдів гривень. КАСКО забезпечує страховий захист автомобілів та інших видів наземного транспорту від максимальної кількості ризиків, яким може бути піддано автомобіль. За КАСКО оплачується ремонт автомобіля, пошкодженого в результаті ДТП, пожежі, стихійних лих, протиправних дій третіх осіб, а також відшкодовується страхова виплата у разі викрадення автомобіля. Найчастіше по КАСКО відшкодовуються збитки, завдані в результаті ДТП, падіння предметів / попадання каміння, протиправних дій третіх осіб.

25 квітня 2015 Категорія: Новини компанії

Хочете спробувати свої знання та вміння в реальному бізнесі, створити свій перший кейс для портфоліо, виграти грошовий приз, а головне отримати можливість пройти стажування в міжнародній високотехнологічної страховій компанії з європейським капіталом? Ласкаво просимо до нас!

02 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

СК "Талісман Страхування" отримала нагороду «Лідер галузі 2015% від міжнародної рейтингової програми Національного бізнес-рейтингу (НРБ), мета якої визначити лідерів економіки серед українських підприємств, оцінивши та зіставивши ефективність їх діяльності.

29 березня 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman