Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

ЗМІ про нас: «Талісман Страхування» в останньому звіті МТСБУ

Моторне (транспортне) страхове бюро України опублікувало таблицю оцінки діяльності вітчизняних страхових компаній станом на 30.09.2015. Страховій компанії «Талісман-Страхування» МТСБУ надало найвищу оцінку («зелений колір світлофора») за критеріями «загальна оцінка діяльності страховика» та «рівень скарг від потерпілих та страхувальників».

20 листопада 2015 Категорія: Новини компанії

За критерієм якості врегулювання збитків компанія отримала «жовтий колір».

«У третьому кварталі ми закрили останні заборгованості, що залишилися від «попереднього життя». Ми молода компанія, у нас зростає портфель, і нам банально не вистачило нових справ для того, щоб показник був 1», – пояснила «жовтий колір» за якістю врегулювання збитків заступник генерального директора СК «Талісман Страхування» Ася Трубіцька в інтерв'ю «Financial Club».

Середній термін врегулювання по ОСАГО в компанії за новими випадками не перевищує місяця. «За невеликими збитками – ще швидше. Тому ми впевнені, що в майбутньому наші показники завжди будуть у «зеленому» кольорі», – додала Ася Трубіцька.

Таблиця оцінки доступна на офіційному сайті МТСБУ.

СК «Талисман Страхование» продолжает развивать уровень качества обслуживания своих клиентов и обещает и в дальнейшем выполнять свои обязанности перед страхователями на высшем уровне.

#ЗМІпронас

#побачивклікнувзастрахував

За результатами першого року роботи на ринку України під брендом «Талісман Страхування» компанія підводить підсумки року для свого акціонера EMF New Europe Insurance Fund.

Спільними завданнями двох страхових активів фонду: СК «Талісман Страхування» та Unico Sigorta AS був розвиток принципів та впровадження інструментів електронної комерції в страхування та автоматизація (інжиніринг) усіх можливих бізнес-процесів. Зокрема Unico Sigorta AS домоглася значного зростання частки онлайн продажів та продажів в партнерських мережах в загальному портфелі. Частка онлайн продажів виросла до 3%, доля роздрібних продажів була знижена до 56%, а решту премій склали партнерські проекти та банківський канал.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Страхова компанія «Талісман Страхування» та Українське бюро кредитних історій провели дослідження, яке дозволило виявити закономірності між кредитним рейтингом та вірогідністю настання страхового випадку. Так, згідно результатів дослідження, люди, які своєчасно виплачують свої кредитні зобов’язання, як правило, рідше потрапляють в автомобільні аварії.

18 січня 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman