Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

ЗМІ про нас: «Талісман Страхування» в останньому звіті МТСБУ

Моторне (транспортне) страхове бюро України опублікувало таблицю оцінки діяльності вітчизняних страхових компаній станом на 30.09.2015. Страховій компанії «Талісман-Страхування» МТСБУ надало найвищу оцінку («зелений колір світлофора») за критеріями «загальна оцінка діяльності страховика» та «рівень скарг від потерпілих та страхувальників».

20 листопада 2015 Категорія: Новини компанії

За критерієм якості врегулювання збитків компанія отримала «жовтий колір».

«У третьому кварталі ми закрили останні заборгованості, що залишилися від «попереднього життя». Ми молода компанія, у нас зростає портфель, і нам банально не вистачило нових справ для того, щоб показник був 1», – пояснила «жовтий колір» за якістю врегулювання збитків заступник генерального директора СК «Талісман Страхування» Ася Трубіцька в інтерв'ю «Financial Club».

Середній термін врегулювання по ОСАГО в компанії за новими випадками не перевищує місяця. «За невеликими збитками – ще швидше. Тому ми впевнені, що в майбутньому наші показники завжди будуть у «зеленому» кольорі», – додала Ася Трубіцька.

Таблиця оцінки доступна на офіційному сайті МТСБУ.

СК «Талисман Страхование» продолжает развивать уровень качества обслуживания своих клиентов и обещает и в дальнейшем выполнять свои обязанности перед страхователями на высшем уровне.

#ЗМІпронас

У Верховній Раді зареєстровано вже третій у цьому році проект змін до закону про обов'язкове автострахування. Що передбачає цей законопроект, і наскільки ймовірно його втілення у життя? Ася Трубіцька, заступник генерального директора СК «Талісман Страхування», розповіла про це в інтерв'ю порталу «Financial Club».

04 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

Зокрема, виплати з ОСЦПВ та ДЦВ (обов'язкове і добровільне страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) склали понад 1 млн. грн. (1 044 205 грн.) і з КАСКО – більше півмільйона грн. (541 782 грн.)

15 жовтня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman