Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

ЗМІ про нас: «Талісман Страхування» в останньому звіті МТСБУ

Моторне (транспортне) страхове бюро України опублікувало таблицю оцінки діяльності вітчизняних страхових компаній станом на 30.09.2015. Страховій компанії «Талісман-Страхування» МТСБУ надало найвищу оцінку («зелений колір світлофора») за критеріями «загальна оцінка діяльності страховика» та «рівень скарг від потерпілих та страхувальників».

20 листопада 2015 Категорія: Новини компанії

За критерієм якості врегулювання збитків компанія отримала «жовтий колір».

«У третьому кварталі ми закрили останні заборгованості, що залишилися від «попереднього життя». Ми молода компанія, у нас зростає портфель, і нам банально не вистачило нових справ для того, щоб показник був 1», – пояснила «жовтий колір» за якістю врегулювання збитків заступник генерального директора СК «Талісман Страхування» Ася Трубіцька в інтерв'ю «Financial Club».

Середній термін врегулювання по ОСАГО в компанії за новими випадками не перевищує місяця. «За невеликими збитками – ще швидше. Тому ми впевнені, що в майбутньому наші показники завжди будуть у «зеленому» кольорі», – додала Ася Трубіцька.

Таблиця оцінки доступна на офіційному сайті МТСБУ.

СК «Талисман Страхование» продолжает развивать уровень качества обслуживания своих клиентов и обещает и в дальнейшем выполнять свои обязанности перед страхователями на высшем уровне.

#ЗМІпронас

СК «Талісман Страхування» підвела підсумки 2015 року, зібравши 7,5 млн. грн. страхових премій. В портфелі компанії доля КАСКО склала майже 50% (3 776 840 грн.), доля ОСЦПВ – 46% (3 535 904 грн.) та майно – біля 4%. У порівнянні з 2014 роком доля КАСКО зросла майже на третину, а доля ОСЦПВ зменшилася на 48%.

20 січня 2016 Категорія: Новини компанії

1 липня пройшов завершальний етап нашої червневої акції «Купи КАСКО - їдь на море», і було визначено другого переможця.

02 липня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman