Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

ЗМІ про нас: «Талісман Страхування» в останньому звіті МТСБУ

Моторне (транспортне) страхове бюро України опублікувало таблицю оцінки діяльності вітчизняних страхових компаній станом на 30.09.2015. Страховій компанії «Талісман-Страхування» МТСБУ надало найвищу оцінку («зелений колір світлофора») за критеріями «загальна оцінка діяльності страховика» та «рівень скарг від потерпілих та страхувальників».

20 листопада 2015 Категорія: Новини компанії

За критерієм якості врегулювання збитків компанія отримала «жовтий колір».

«У третьому кварталі ми закрили останні заборгованості, що залишилися від «попереднього життя». Ми молода компанія, у нас зростає портфель, і нам банально не вистачило нових справ для того, щоб показник був 1», – пояснила «жовтий колір» за якістю врегулювання збитків заступник генерального директора СК «Талісман Страхування» Ася Трубіцька в інтерв'ю «Financial Club».

Середній термін врегулювання по ОСАГО в компанії за новими випадками не перевищує місяця. «За невеликими збитками – ще швидше. Тому ми впевнені, що в майбутньому наші показники завжди будуть у «зеленому» кольорі», – додала Ася Трубіцька.

Таблиця оцінки доступна на офіційному сайті МТСБУ.

СК «Талисман Страхование» продолжает развивать уровень качества обслуживания своих клиентов и обещает и в дальнейшем выполнять свои обязанности перед страхователями на высшем уровне.

#ЗМІпронас

Згідно з оцінкою діяльності страхових компаній станом на 30.06.2015, СК «Талісман-Страхування» присвоєно найвищий оцінка за всіма критеріями.

20 серпня 2015 Категорія: Новини компанії

КАСКО та ОСЦПВ відрізняються приблизно так само, як море і річка. КАСКО - добровільний договір страхування, який покриває практично всі збитки під час ДТП. Причому неважливо хто винен - ви чи інший водій.

11 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman