Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

ЗМІ про нас: «Талісман Страхування» в останньому звіті МТСБУ

Моторне (транспортне) страхове бюро України опублікувало таблицю оцінки діяльності вітчизняних страхових компаній станом на 30.09.2015. Страховій компанії «Талісман-Страхування» МТСБУ надало найвищу оцінку («зелений колір світлофора») за критеріями «загальна оцінка діяльності страховика» та «рівень скарг від потерпілих та страхувальників».

20 листопада 2015 Категорія: Новини компанії

За критерієм якості врегулювання збитків компанія отримала «жовтий колір».

«У третьому кварталі ми закрили останні заборгованості, що залишилися від «попереднього життя». Ми молода компанія, у нас зростає портфель, і нам банально не вистачило нових справ для того, щоб показник був 1», – пояснила «жовтий колір» за якістю врегулювання збитків заступник генерального директора СК «Талісман Страхування» Ася Трубіцька в інтерв'ю «Financial Club».

Середній термін врегулювання по ОСАГО в компанії за новими випадками не перевищує місяця. «За невеликими збитками – ще швидше. Тому ми впевнені, що в майбутньому наші показники завжди будуть у «зеленому» кольорі», – додала Ася Трубіцька.

Таблиця оцінки доступна на офіційному сайті МТСБУ.

СК «Талисман Страхование» продолжает развивать уровень качества обслуживания своих клиентов и обещает и в дальнейшем выполнять свои обязанности перед страхователями на высшем уровне.

#ЗМІпронас

1 липня пройшов завершальний етап нашої червневої акції «Купи КАСКО - їдь на море», і було визначено другого переможця.

02 липня 2015 Категорія: Новини компанії

Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «Талісман Страхування» повідомляє про наступне.

29 лютого 2016 року здійснено державну реєстрацію змін до Статуту Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Талісман Страхування», пов’язаних зі зміною місцезнаходження.

11 березня 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman