Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Що нам готує новий законопроект про ОСАГО?

У Верховній Раді зареєстровано вже третій у цьому році проект змін до закону про обов'язкове автострахування. Що передбачає цей законопроект, і наскільки ймовірно його втілення у життя? Ася Трубіцька, заступник генерального директора СК «Талісман Страхування», розповіла про це в інтерв'ю порталу «Financial Club».

04 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

#ЗМІпроНас

Законопроект № 3551, опублікований на сайті Верховної Ради, передбачає, зокрема, поступове підняття лімітів по ОСЦПВ протягом 5 років - з 2017 по 2022 р., запровадження електронного полісу та прямого врегулювання з ОСЦПВ.

Повна версія матеріалу з коментарями Асі Трубіцької та інших фахівців страхового ринку доступна на порталі «Financial Club».

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман-Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління призначено Михайла Прянічнікова.

03 липня 2015 Категорія: Новини компанії

З жовтня 2015 лінійка популярних страхових продуктів СК «Талісман» поповнилася ще одним видом страхового захисту - туристичним страхуванням осіб, які виїжджають за кордон або подорожують по Україні.

06 жовтня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman