Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

"Талісман" виплатив заборгованості "Рітейл-Страхування"

У лютому 2015 року компанія закрила всі заборгованості перед Клієнтами. Загальна сума страхових виплат, здійснених за перші 2 місяці 2015 року склала близько 2 млн. грн., що майже у 10 разів більше, ніж за аналогічний період 2014 року.

28 квітня 2015 Категорія: Новини компанії

З приходом до компанії інвестора – британського інвестиційного фонду «New Europe Insurance Fund» (спонсованого британською компанією «EMF Capital Partners»), і нової команди управлінців, компанія підсилює стандарти роботи, спрямовані на забезпечення високого рівня задоволеності клієнтів. На сьогодні у компанії в урегулюванні присутні лише ті страхові випадки, що сталися останнім часом.

«У четвертому кварталі 2014 року за деякими виплатами спостерігалися затримки, які були пов'язані з очікуванням чергового цільового траншу від інвестиційного фонду. Як тільки ми здійснили всі необхідні дії щодо його отримання – ми відразу ж погасили всі прострочені заборгованості перед Клієнтами. Ми приносимо вибачення нашим Клієнтам за заподіяні незручності і на даний момент міняємо критерії та процедуру врегулювання, в якій одними з найважливіших точок контролю ми ставимо для себе швидкість і повноту виплат страхових відшкодувань» - коментує Андрій Супрун, Голова Правління СК «Рітейл-Страхування» (Talisman™).

Завдяки відкриттю всіх заборгованостей, компанія планує істотно поліпшити свою позицію в рейтингу Моторного Бюро (оцінка діяльності страховиків, відома багатьом клієнтам як «світлофор») уже в наступному оновленні рейтингу.

«На жаль, рейтинг МТСБУ оновлюється 1 раз на квартал, і наше фактичне закриття всіх боргів та офіційних скарг від Клієнтів (а за 2014 було всього 11 скарг) відіб'ється в рейтингу Моторного Бюро лише у квітні цього року» - додає Андрій Супрун.

10 лютого 2017 Категорія: Новини компанії

10 лютого 2017 Категорія: Новини компанії

Море позитиву до свята 1 квітня від СК "Талісман Страхування" та чудові подарунки для Вас!

Розіграйте свого друга чи знайомого! Для цього використайте веселу наліпку з посмішкою, наклейте її на двері або скло автомобіля свого друга та зафільмуйте відео його реакції! Фільмувати можна на звичайний телефон.

30 березня 2016 Категорія: Акційні пропозиції

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman