Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Для чого потрібний «світлофор МТСБУ»?

Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко розповів у своєму блозі про «світлофорі», систему інформування щодо оцінки діяльності страхових компаній, і про те, як ця система допоможе при виборі страховки.

08 вересня 2015 Категорія: Новини компанії

Як не помилитися, купуючи ОСАЦВ? Як перевірити надійність страхової компанії при виборі поліса автострахування?

У своємублозі Генеральний директор Моторного (транспортного) страхового бюро України Володимир Шевченко розповідає про систему інформування страхувальників щодо оцінки діяльності компаній - так званий "світлофор".

Поточна оцінка стану найбільших страхових компаній України (в тому числі, нашої) доступна на сайті МТСБУ. Компанії "Талісман Страхування" надано максимальний рейтинг за всіма трьома параметрами.

Довіряйте лише надійним компаніям, #щобнесталося.

Вітаємо третю щасливу власницю крутих літніх шин ТМ Bridgestone - Тетяну з м.Київ!

09 квітня 2016 Категорія: Новини компанії

#побачивклікнувзастрахував

За результатами першого року роботи на ринку України під брендом «Талісман Страхування» компанія підводить підсумки року для свого акціонера EMF New Europe Insurance Fund.

Спільними завданнями двох страхових активів фонду: СК «Талісман Страхування» та Unico Sigorta AS був розвиток принципів та впровадження інструментів електронної комерції в страхування та автоматизація (інжиніринг) усіх можливих бізнес-процесів. Зокрема Unico Sigorta AS домоглася значного зростання частки онлайн продажів та продажів в партнерських мережах в загальному портфелі. Частка онлайн продажів виросла до 3%, доля роздрібних продажів була знижена до 56%, а решту премій склали партнерські проекти та банківський канал.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman