Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

СК «Талісман Страхування» — перші страхові рейтинги

СК «Талісман Страхування» вперше з дня придбання СК «Рітейл Страхування» презентувала свої фінансові показники за результатами 9 місяців 201 рокі в рейтингу авторитетного видання Insurance TOP.

09 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

За загальними фінансовими показниками, такими як активи, власний капітал, гарантійний фонд, страхові резерви, платежі та премії компанія входить в ТОП-60 страхових компаній України та відноситься до середньої категорії страхових компаній.

За результатами 9 місяців 2015 року компанія посіла 1 місце за рівнем виплат. В цей показник потрапили як швидкі виплати новим клієнтам компанії за принципом «5+5» (5 днів на прийняття рішення та 5 днів на виплату), а також виплати попередніх зобов’язань за договорами СК «Рітейл Страхування» за 2014 рік.

Для стратегічного інвестора компанії «EMF New Europe Insurance Fund», котрий в червні 2014 року придбав СК «Рітейл Страхування», виконання усіх зобов’язань перед клієнтами було одним з найважливіших та основоположних принципів  ведення бізнесу. «Ми бачимо велику перспективу в розвитку ринку прямого страхування в Україні, тому паралельно з вирішенням старих боргів та справ, ми поставили новому керівництву компанії  задачу розробити найбільш ефективну стратегію для подальшого зростання бізнесу компанії» - відзначив Пітер Ловас, генеральний директор EMF Capital Partners, керуючої компанії інвестиційного фонду New Europe Insurance Fund.

Протягом року СК «Талісман Страхування» працювала над покращенням продуктової лінійки, оптимізацією бізнес процесів та впровадженням багатофункціональної IT платформи, крім того продуктовий портфель компанії був переорієнтований на майнові види страхування, зокрема частка КАСКО склала більше 50% портфелю компанії, а рівень лонгацій досяг 70%. Ці дії призвели до незначного падіння валових премій в грошовому виразі на 32%, при цьому кількість клієнтів залишилася на попередньому рівні.

«Головною метою для нашого інвестора є розвиток страхового бізнесу на основі інноваційної для України моделі прямого страхування фізичних  осіб. - прокоментувала рейтинг Марина Дутлова, генеральний директор СК «Талісман Страхування». – Для цього в перший рік роботи ми впровадили нову стратегію залучення клієнтів, визначили нашу цільову аудиторію, для якої розробили продуктовий ряд та масу додаткових сервісів. Нам важливо давати клієнти більше, ніж просто факт виплати при настанні страхового випадку.»

За валовими преміями в автострахуванні (КАСКО, ОСЦПВ та ДСЦПВ) СК «Талісман Страхування» входить в ТОП-45 страхових компаній України. За сумою премій за основними 8 видами страхування компанія вже увійшла в ТОП-10 в трьох областях, в ТОП-20 – в 19  областях України.

«Рейтинг компанії в розрізі областей України нас не дивує, а ще раз доводить, що стратегія прямого страхування, яку ми обрали та реалізуємо, правильна. Нашим основним каналом продажів та обслуговування клієнтів є Інтернет та контакт-центр, а достатньо високий рівень продажів в областях України говорить про те, що у українців існує як потреба, так і можливість замовляти та купувати договори страхування онлайн. Тепер замовлення полісу онлайн – це вже звична справа не лише для жителів міст-мільйонників.» – додала Марина Дутлова.

«Ми підтримуємо дії СК «Талісман Страхування» в цьому році. Ми не бажаємо отримати просто маркетингову частку рику, але прагнемо створити прибуткову модель страхового бізнесу та будемо спостерігвати за ефективністю використання наших коштів та по мірі необхідності страховик буде отримували наступні інвестиції для подальшого розвитку», — додав генеральний директор EMF Capital Partners Пітер Ловас.

#побачивклікнувзастрахував

За результатами першого року роботи на ринку України під брендом «Талісман Страхування» компанія підводить підсумки року для свого акціонера EMF New Europe Insurance Fund.

Спільними завданнями двох страхових активів фонду: СК «Талісман Страхування» та Unico Sigorta AS був розвиток принципів та впровадження інструментів електронної комерції в страхування та автоматизація (інжиніринг) усіх можливих бізнес-процесів. Зокрема Unico Sigorta AS домоглася значного зростання частки онлайн продажів та продажів в партнерських мережах в загальному портфелі. Частка онлайн продажів виросла до 3%, доля роздрібних продажів була знижена до 56%, а решту премій склали партнерські проекти та банківський канал.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Talisman Страхування, перша в Україні компанія 100% прямого онлайн-страхування, почала продажу страхових полісів КАСКО для авто з терміном експлуатації до 20 років. Пропозиція такого унікального рішення по страхуванню «дорослих» авто стало можливим завдяки розробленим механізмам в ризиковій політиці компанії.

29 квітня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman