Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

СК «Талісман Страхування» відкрила онлайн-продажі страхування житла

Страхова компанія «Талісман Страхування» пропонує в режимі онлайн страхувати житло – найбільшу матеріальну цінність будь-якої людини.

12 жовтня 2015 Категорія: Новини компанії

СК «Талісман Страхування» відкрила онлайн-продажі договорів страхування майна фізичних осіб.

«Житло кожної людини є найбільшою матеріальною цінністю, адже на нього більшість українців заощаджують, збирають і відкладають роками, багато людей півжиття виплачує іпотечні кредити, і навіть, отримавши квартиру або будинок у спадок, кожен з нас вкладає в своє житло душу, свої доходи і емоції, створюючи свій неповторний затишок і комфорт, - каже Ася Трубіцкая, заступник генерального директора СК «Талісман Страхування», - З огляду на стан житлового фонду України, статистику аварій у системах водопостачання, вибухів газу, коротких замикань та інших неприємних випадків, що завдають шкоду житлу, зашкалює. Та й кількість квартирних крадіжок за останні кілька років зросла в рази. Часи, коли житло страхували лише через вимогу банку щодо заставного майна, давно пройшли, тепер це усвідомлена потреба і норма комфортного життя».

Виходячи з майже 15-ти річного досвіду майнового страхування СК «Талісман Страхування» розробити комплексний страховий продукт із захисту будь-якого виду нерухомості з простими та зрозумілими програмами страхування - # Моя фортеця (страхування квартири та будинку), # Моя відпустка (страхування житла на час відсутності), # Я здаю (страхування житла, що здається в оренду) та # Мій ремонт (страхування житла після ремонту). Всі програми включають найпоширеніші ризики – пожежа, вибух газу, затоплення, стихій і крадіжки зі зломом, а також опцію страхування відповідальності перед сусідами.

Але головною відмітною особливістю нового продукту є те, що абсолютно всі опції страхового захисту клієнт обирає сам - страхову суму, в рамках якої буде виплачуватися страхове відшкодування, бажані терміни страхування, умови оплати страхової премії та предмет страхування, будь то конструктивні елементи, оздоблення, меблі, техніка і електроніка, відповідальність перед сусідами та ін.

«Створюючи новий продукт, ми в першу чергу оцінили реальні потреби клієнтів, адже захист майна «включають» усвідомлено, а не під тиском зобов'язань. Він повинен бути досить простим, максимально комплексним для можливості клієнту вибирати потрібні саме йому опції захисту і зручним у придбанні.

Страхування майна від СК «Талісман» дозволяє у 2-3 кліка зібрати так званий захисний пазл для своєї квартири або будинку онлайн або по телефону. Це дуже просто. Договір страхування оформляється без огляду майна, ми довіряємо нашому клієнтові й даємо йому право визначати вартість його майна. Це легко. І головне, ми самі заповнимо договір і привеземо його в зручний для клієнта час і місце. Це зручно.» - додає А.Трубіцкая.

Окрім цього, програми страхування майна від СК «Талісман Страхування» включають такі ексклюзивні опції, як компенсація витрат на проживання клієнта в готелі на час ремонту внаслідок настання страхового випадку з його житлом, а також компенсація недоотриманої орендної плати у випадку, якщо застраховане майно здається в оренду.

Приємними особливостями програм майнового страхування від СК «Талісман Страхування» є виплата страхового відшкодування згідно страхової суми, а не ринкової вартості майна на момент настання страхової події, а також виплата без урахування зносу, що означає, що сума компенсації за пошкоджені елементи, техніку та матеріали для ремонту розраховується, як за нові.

Врегулювання страхових подій по майновому страхуванню в СК «Талісман Страхування» також відповідає 3 ключовим потребам клієнта. Комплексність – врегулювання здійснюється по всій території України. Зручність – терміни виплати за договорами страхування майна» – до 10 днів на ухвалення рішення та до 10 днів на виплату. Простота – партнери страхової компанії візьмуть на себе забезпечення максимальної кількості документів, щоб клієнт не витрачав свій дорогоцінний час.

Оформити договір страхування # Моя фортеця, # Моя відпустка, # Я здаю або # Мій ремонт легше легкого – на нашому сайті або по телефону: 0 800 5000 10.

СК "Талісман Страхування" отримала нагороду «Лідер галузі 2015% від міжнародної рейтингової програми Національного бізнес-рейтингу (НРБ), мета якої визначити лідерів економіки серед українських підприємств, оцінивши та зіставивши ефективність їх діяльності.

29 березня 2016 Категорія: Новини компанії

Страхова компанія «Талісман Страхування» та Українське бюро кредитних історій провели дослідження, яке дозволило виявити закономірності між кредитним рейтингом та вірогідністю настання страхового випадку. Так, згідно результатів дослідження, люди, які своєчасно виплачують свої кредитні зобов’язання, як правило, рідше потрапляють в автомобільні аварії.

18 січня 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman