Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Андрій Супрун іде з посади Голови Правління СК «Талісман-Страхування»

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман-Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління призначено Михайла Прянічнікова.

03 липня 2015 Категорія: Новини компанії

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління СК «Талісман-Страхування» призначено Михайла Прянічнікова.

«Андрій Супрун прийняв рішення самостійно продовжувати кар'єрний розвиток у нових напрямках. На посаді Голови Правління він виконав всі поставлені перед ним завдання і вніс значний внесок у розвиток компанії, – прокоментувала Марина Дутлова, генеральний директор «Талісман Страхування»  (колишня СК «Рітейл-Страхування»). – Стратегія нашої компанії залишається незмінною, ми й далі плануємо розвивати інноваційну та перспективну для України модель прямого 100% онлайн страхування через інтернет і телефон».

«Це був важливий етап у моєму професійному розвитку, і я вдячний акціонерам і колегам за цей унікальний шанс – стояти біля витоків нової моделі страхової компанії на ринку. Я отримав відмінний досвід і готовий рухатися далі», – прокоментував Андрій Супрун.

Андрій Супрун обіймав посаду Голови Правління СК «Рітейл-Страхування» з  липня 2014 року. До цього він обіймав керівні посади у найбільших компаніях фінансового сектору, таких як СК «PZU Україна» та СК «Альфа Страхування».

СК «Талісман Страхування» вперше з дня придбання СК «Рітейл Страхування» презентувала свої фінансові показники за результатами 9 місяців 201 рокі в рейтингу авторитетного видання Insurance TOP.

09 грудня 2015 Категорія: Новини компанії

Багаточасові затори, які виникають через невеликих аварій на дорозі, найближчим часом можуть значно зменшитися.

З 12 лютого 2016 року ліміти виплат по "європротоколку" збільшено з 25 тис. грн. до 50 тис. грн.

Очікується, що водії стануть частіше заповнювати такі протоколи, не викликаючі на місце ДТП поліцію. Це скоротить час розгляду з двух-чотирьох годин до 15-20 хвилин.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman