Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Андрій Супрун іде з посади Голови Правління СК «Талісман-Страхування»

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман-Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління призначено Михайла Прянічнікова.

03 липня 2015 Категорія: Новини компанії

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління СК «Талісман-Страхування» призначено Михайла Прянічнікова.

«Андрій Супрун прийняв рішення самостійно продовжувати кар'єрний розвиток у нових напрямках. На посаді Голови Правління він виконав всі поставлені перед ним завдання і вніс значний внесок у розвиток компанії, – прокоментувала Марина Дутлова, генеральний директор «Талісман Страхування»  (колишня СК «Рітейл-Страхування»). – Стратегія нашої компанії залишається незмінною, ми й далі плануємо розвивати інноваційну та перспективну для України модель прямого 100% онлайн страхування через інтернет і телефон».

«Це був важливий етап у моєму професійному розвитку, і я вдячний акціонерам і колегам за цей унікальний шанс – стояти біля витоків нової моделі страхової компанії на ринку. Я отримав відмінний досвід і готовий рухатися далі», – прокоментував Андрій Супрун.

Андрій Супрун обіймав посаду Голови Правління СК «Рітейл-Страхування» з  липня 2014 року. До цього він обіймав керівні посади у найбільших компаніях фінансового сектору, таких як СК «PZU Україна» та СК «Альфа Страхування».

Страхова компанія «Талісман Страхування» пропонує в режимі онлайн страхувати житло – найбільшу матеріальну цінність будь-якої людини.

12 жовтня 2015 Категорія: Новини компанії

#побачивклікнувзастрахував

За результатами першого року роботи на ринку України під брендом «Талісман Страхування» компанія підводить підсумки року для свого акціонера EMF New Europe Insurance Fund.

Спільними завданнями двох страхових активів фонду: СК «Талісман Страхування» та Unico Sigorta AS був розвиток принципів та впровадження інструментів електронної комерції в страхування та автоматизація (інжиніринг) усіх можливих бізнес-процесів. Зокрема Unico Sigorta AS домоглася значного зростання частки онлайн продажів та продажів в партнерських мережах в загальному портфелі. Частка онлайн продажів виросла до 3%, доля роздрібних продажів була знижена до 56%, а решту премій склали партнерські проекти та банківський канал.

26 лютого 2016 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman