Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Андрій Супрун іде з посади Голови Правління СК «Талісман-Страхування»

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман-Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління призначено Михайла Прянічнікова.

03 липня 2015 Категорія: Новини компанії

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління СК «Талісман-Страхування» призначено Михайла Прянічнікова.

«Андрій Супрун прийняв рішення самостійно продовжувати кар'єрний розвиток у нових напрямках. На посаді Голови Правління він виконав всі поставлені перед ним завдання і вніс значний внесок у розвиток компанії, – прокоментувала Марина Дутлова, генеральний директор «Талісман Страхування»  (колишня СК «Рітейл-Страхування»). – Стратегія нашої компанії залишається незмінною, ми й далі плануємо розвивати інноваційну та перспективну для України модель прямого 100% онлайн страхування через інтернет і телефон».

«Це був важливий етап у моєму професійному розвитку, і я вдячний акціонерам і колегам за цей унікальний шанс – стояти біля витоків нової моделі страхової компанії на ринку. Я отримав відмінний досвід і готовий рухатися далі», – прокоментував Андрій Супрун.

Андрій Супрун обіймав посаду Голови Правління СК «Рітейл-Страхування» з  липня 2014 року. До цього він обіймав керівні посади у найбільших компаніях фінансового сектору, таких як СК «PZU Україна» та СК «Альфа Страхування».

За результатами 4 місяців частка КАСКО в портфелі компанії практично подвоїлася, а частка ОСЦПВ суттєво скоротилася у порівнянні з результатами 4 місяців 2015 року. НА кінець квітня 70% портфелю СК «Талісман Страхування» складали поліси КАСКО (2,2 млн. грн.) та майже 27% поліси ОСЦПВ (825 тис. грн.). У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року зростання продажів склало майже 50%.

19 травня 2016 Категорія: Новини компанії

Телеканал "24" спільно зі Страховою компанією «Талісман Страхування» проводять чудову акцію до літнього сезону! Тепер кожен глядач телеканалу може стати власником комплекту крутих літніх шин для свого автомобіля. Акція триватиме з 21 березня по 08 квітня 2016 року, за цей час 3 комплекти  літніх шин  знайдуть своїх щасливих власників.

Приз акції –  набір літніх шин*

17 березня 2016 Категорія: Акційні пропозиції

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman