Про нас Оплата онлайн

Попереднє замовлення

Ми нагадаємо Вам, коли термін Вашої страховки буде завершуватися

Вашу заявку відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman

Трапився страховий випадок?

Телефонуйте:

Андрій Супрун іде з посади Голови Правління СК «Талісман-Страхування»

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман-Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління призначено Михайла Прянічнікова.

03 липня 2015 Категорія: Новини компанії

Андрій Супрун, Голова Правління СК «Талісман Страхування» прийняв рішення покинути займану ним посаду в компанії. Виконуючим обов'язки Голови Правління СК «Талісман-Страхування» призначено Михайла Прянічнікова.

«Андрій Супрун прийняв рішення самостійно продовжувати кар'єрний розвиток у нових напрямках. На посаді Голови Правління він виконав всі поставлені перед ним завдання і вніс значний внесок у розвиток компанії, – прокоментувала Марина Дутлова, генеральний директор «Талісман Страхування»  (колишня СК «Рітейл-Страхування»). – Стратегія нашої компанії залишається незмінною, ми й далі плануємо розвивати інноваційну та перспективну для України модель прямого 100% онлайн страхування через інтернет і телефон».

«Це був важливий етап у моєму професійному розвитку, і я вдячний акціонерам і колегам за цей унікальний шанс – стояти біля витоків нової моделі страхової компанії на ринку. Я отримав відмінний досвід і готовий рухатися далі», – прокоментував Андрій Супрун.

Андрій Супрун обіймав посаду Голови Правління СК «Рітейл-Страхування» з  липня 2014 року. До цього він обіймав керівні посади у найбільших компаніях фінансового сектору, таких як СК «PZU Україна» та СК «Альфа Страхування».

Більше 2 млн. грн. зібрала СК «Талісман Страхування» за результатами 1 кварталу 2016 року, з яких майже 1,5 млн. грн. склали договори страхування КАСКО, більше 500 тисяч грн. договори страхування ОСЦПВ та біля 70 тисяч грн. інші види.

24 квітня 2016 Категорія: Новини компанії

Автострахування - один із найбільш затребуваних видів страхування в Україні. Щороку українські автовласники страхують свій транспорт на кілька мільярдів гривень. КАСКО забезпечує страховий захист автомобілів та інших видів наземного транспорту від максимальної кількості ризиків, яким може бути піддано автомобіль. За КАСКО оплачується ремонт автомобіля, пошкодженого в результаті ДТП, пожежі, стихійних лих, протиправних дій третіх осіб, а також відшкодовується страхова виплата у разі викрадення автомобіля. Найчастіше по КАСКО відшкодовуються збитки, завдані в результаті ДТП, падіння предметів / попадання каміння, протиправних дій третіх осіб.

25 квітня 2015 Категорія: Новини компанії

Зворотний зв'язок

Ми зв'яжемося з Вами і все розповімо

Вашого листа відправлено

Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Дякуємо, що обираєте Talisman